★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ Apabila Tinynasweet Berniaga ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★

FREE SHIPPING + FREE BLOGGER BISNES + REGISTER MEMBERSHIP + FREE GIFT

.



::::: [ CHANTIQ DALAMAN ] ::::: KLIK { TEMPAHAN | FORM ORDER } UNTUK ORDER PRODUK SNE ::::::: [ CHANTIQ LUARAN ] ::::


★ ★ ★ FOLLOWERS - SWEETY METTY ★ ★ ★

Saya menang contest "FOTO BERTUNANG PALING SWEET"


Alhamdulillah............. Bersyukur sangat kami menang CONTEST seperti yang kawan2 lihat di bawah ini ye :-)... Asalnya saje usik2 en.tunang ajak masuk contest nie.. tak sangka plak betol2 dia nak join.. Surprise betol.. tau2 picture da masuk kan.. Sweet sangat.. Sebenarnya dah lama masuk..tahun lepas tapi tak berkesempatan lagi nak sharing cerita nie..

ADA PASANGAN COUPLE @ BERTUNANG NAK JOIN CONTEST NI????
ADA..TIAP2 TAHUN KERJA KAHWIN ADA ANJURKAN. BOLEH KLIK DISINI

**Nie contoh contest tahun lepas yang ena masuk.


**Gambar yang kami pilih untuk join contest nie..
.
.
.
.
.
Pada mulanya ena memang dah jangka tak menang pon sebab ada peserta lain jauh lebih tinggi likey dari kami.. Tapi rezeki untuk kami bila dapat contact dari pihak KERJA KAHWIN bagitahu yang kami the winner.. Memang terkejotlah.. Sebabnya, kami ikut semua syarat yang pihak dah tetapkan walaupun likey kami jatuh tangga ke2... Itu namanya rezeki dan tuah...  Yang penting kita join biarlah bersaing secara sihat.. Dan kalau boleh bialah kita sama2 support pasangan lain. Jangan ada perasaan iri hati.. InsyaALLAH...
.
.
.
.
.
So kami datang pada 4/11/2012 untuk penyampaian hadiah.
JAUH DARI JOHOR>>>>>>>>SHAH ALAM

Dah sampai Plaza alam sentral terus call family bagitahu dah sampai.

Posing2 dulu sebelum masuk ke dalam :-)






Nampak kan kemeriahan event dekat sini... KEPADA BRIDE TO BE memang sesuai sangatla nak cari pakej murah2 dekat sini...


Ehem2... Malu masa nie sebenarnya sebab abang2 photographer tengah snap...
TQ KERJA KAHWIN beri kami hadiah <3 bernilai wang. Patotnya kami dapat candle light dinner tapi tarikh tak kena.. sebab ade konvokesyen.. terpaksa batalkan..Jadi pihak mereka ganti dengan wang.. So total wang tu tambah sikitla.. KERJA KAHWIN memang best sangat. Very sporting.


Kami pon sempatlah tempah juga photographer untuk majlis kami nanti.. Korang kenala pandai survey.. tengok benefit yang paling berbaloi... Ni pilihan kami dari 

.
.
.
.
Murah sangat dan menepati ciri-ciri yang kami nak.. tempahan ni takde expired date event booking untuk setahun. pakej yang kami dapat pon banyak.. So B2B ples amek langkah bijak seperti kami...

Rezeki yang datang hanya ALLAH yang tentukan.. Seminggu selepas kemenangan event tu.. ena plak convo dekat PICC Putrajaya. Sebabtu ena tak dapat pegi candle light dinner tu. 


Itu saja dari ena... Hope dapat bagi tips dekat B2B di luar sana...


No comments:

★ ★ ★ ★ ★ Youtube SNE 4 SWEET ★ ★ ★ ★ ★

 

Finding tinynasweeeeeet

arrowdownred tinynasweet photo arrowdownredtinynasweet_zps11031802.gif

BILA NINJA BERNYANYI

Facebook SNE4SWEET

TINYNASWEET SWEETY METTY Copyright © 2014 This template design by eddyboyz86 | Husby always update blog Wifey | edNA |