★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ Apabila Tinynasweet Berniaga ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★

FREE SHIPPING + FREE BLOGGER BISNES + REGISTER MEMBERSHIP + FREE GIFT

.



::::: [ CHANTIQ DALAMAN ] ::::: KLIK { TEMPAHAN | FORM ORDER } UNTUK ORDER PRODUK SNE ::::::: [ CHANTIQ LUARAN ] ::::


★ ★ ★ FOLLOWERS - SWEETY METTY ★ ★ ★

Testimoni dari owner blog - 6 bulan consume BE


**Mereka merupakan Duta rasmi SNE Marketing.
.
.
.
HARGA PALING MURAH BULAN MEI 2013!!!!

SNE = RM198
BE = RM210

** ✉ FREE POSTAGE
** ♛ FREE MEMBERSHIP
**☎ 012-3498751/013-4562251
** FB ✐ SNE4SWEET


ENA STILL CONSUME SNE DAN BE TAPI UNTUK ENTRI KALI NI TERTUMPU PADA BEUTSKIN ESSENCE SAHAJA.


BEFORE

**Semangat balik keje dapat BE yang dah sampai ke rumah.hehe.. Ni adalah bukti gambar pertama ena untuk 1st kotak BE pada Nov '12.
**Jerawat kerap naik di dahi dan dagu. Dahi memang banyak kesan jerawat. Tapi jangan silap pandang sebab ada 1 tahi lalat di situ ye..tu bukan parut jerawat.
**Dagu pon sama.. jerawat ni macam chipsmore.. kejap ada, kejap takde.
**Ena ade 1 JERAWAT PALING DEGIL di tepi hidung. Picit macam mana pon tak nak keluar.. dari sekolah rendah lagi die menetap disitu.
**Kulit tidak sekata dan pucat.
**Kulit kering di sekeliling kuku.


**AFTER-SEBULAN



**Jerawat dah tak muncul di bahagian dahi. Just bekas jerawat masih ada lagi. Tapi tak ketara.
**Alhamdulillah jerawat degil dekat tepi hidung tu dah pecah lepas 3hari sahaja ena consume BE ni. Memang terkejot sangat cepat bertindak..
**Pipi makin naik.. Nak pipi Nora Danish :-D

****************************************************************************

GAMBAR TERBARU


**Aksi terlampau. Hehe.. SEE???? kulit saya sekarang lebih cerah. dan yang paling penting makin lembut :-)
**Kuku ena sekarang nampak pinkish2. Dan paling suka tiada kulit kering di tepi kuku ni..
**Ena tiada makeup ye masa ni. Memang jarang untuk make up.. 
**Ena ada alahan pada seafood. Kalau makan akan naik gatal2 pada siku.. Sekarang siku saya bertambah elok ye. Makin licin :-)
**Yang paling saya suka.... TIADA JERAWAT LAGI DI DAHI.
**Tipu ena cakap langsung takde naik jerawat lagi.. Sekarang ni ada naik di dagu.. Disebabkan tidak cukup tidor. So, inisiatif yang diperlukan masa ni adalah telan 2biji BE+SNE sebelum tidur.. Tengok2 esok jerawat tu nak pecah dah.hehe.. tak payah picit2.. Dengan sendirinya dia bertindak..


No comments:

★ ★ ★ ★ ★ Youtube SNE 4 SWEET ★ ★ ★ ★ ★

 

Finding tinynasweeeeeet

arrowdownred tinynasweet photo arrowdownredtinynasweet_zps11031802.gif

BILA NINJA BERNYANYI

Facebook SNE4SWEET

TINYNASWEET SWEETY METTY Copyright © 2014 This template design by eddyboyz86 | Husby always update blog Wifey | edNA |