★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ Apabila Tinynasweet Berniaga ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★

FREE SHIPPING + FREE BLOGGER BISNES + REGISTER MEMBERSHIP + FREE GIFT

.



::::: [ CHANTIQ DALAMAN ] ::::: KLIK { TEMPAHAN | FORM ORDER } UNTUK ORDER PRODUK SNE ::::::: [ CHANTIQ LUARAN ] ::::


★ ★ ★ FOLLOWERS - SWEETY METTY ★ ★ ★

Dapat panggilan interview SPA lagi - PEN. PEGAWAI PENDAFTARAN KP27

Alhamdulillah, ena baru lepas pergi interview jumaat lalu 31/5/2013 dan semalam dapat lagi email dari pihak SPA untuk jawatan PENOLONG PEGAWAI PENDAFTARAN KP27 pada bulan nie..

KLIK GAMBAR UNTUK ZOOM


Dapatkan statistik untuk jawatan nie


See!! Kekosongan adalah terhad. Adalah sangat mencabar untuk mendapatkan jawatan nie.. Hanya 10 hari di ambil untuk interview nie..

Tips adalah sama je macam entri ena sebelum nie. Tekan KLIK

**Ena akan balas kunjungan korang semua tapi lambat sikit ye... Bagi ena setlekan proposal dulu :-)



3 comments:

hayati abdullah said...

wish good luck ya... jgn fikirkan sangat kuota dia nak berapa...yang pnting buat yg trbaik :), sya pun dpt tpi xprgi dah

Mya Amyra said...

Goodluck ;)

Biasa jee... said...

salam..erna..saya atiqah..pun dpt gak interview ni..share boleh?sy interview 25 june 2013..nervous..

★ ★ ★ ★ ★ Youtube SNE 4 SWEET ★ ★ ★ ★ ★

 

Finding tinynasweeeeeet

arrowdownred tinynasweet photo arrowdownredtinynasweet_zps11031802.gif

BILA NINJA BERNYANYI

Facebook SNE4SWEET

TINYNASWEET SWEETY METTY Copyright © 2014 This template design by eddyboyz86 | Husby always update blog Wifey | edNA |