★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ Apabila Tinynasweet Berniaga ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★

FREE SHIPPING + FREE BLOGGER BISNES + REGISTER MEMBERSHIP + FREE GIFT

.



::::: [ CHANTIQ DALAMAN ] ::::: KLIK { TEMPAHAN | FORM ORDER } UNTUK ORDER PRODUK SNE ::::::: [ CHANTIQ LUARAN ] ::::


★ ★ ★ FOLLOWERS - SWEETY METTY ★ ★ ★

Miliki Telekung Lycra Limited Edition

Assalamualaikum w.b.t~~

Hari ini ena nak sharing telekung yang ena pakai ni. Telekung ni adalah pemberian En.Husby masa hantaran belah lelaki  :") Color yang ena pilih adalah 'Hot Pink'.

Pesanan ena kepada semua wanita terutama yang sudah berkahwin, pakailah telekung berwarna ini hanya bila solat bersama suami di rumah sahaja.. Jangan di bawa pakai di luar contohnya ke masjid dikhuatiri akan mendatangkan fitnah terhadap si pemakai.


Ok, telekung yang ena pakai ini adalah limited edition sebab ada 'printed flower' pada kainnya. Korang boleh nampak kan ada bunga2 di sekeliling telekung ena ni..memang cantik. Kainnya pon berat. Takdelah bila kita solat tu, kena angin dari kipas angin rasa macam rasa tak selesa kan.. Then, pada bahagian muka pulak, rekaanya sangat cantik mengikut bentuk muka kita. Harga dalam RM1++. 

Boleh terjah ke Page sis ni ok -----> PONDOK HAMBA

[ KELEBIHAN MEMBELI TELEKUNG INI ]
-
-
"Setiap Dari Pembelian Anda Sebahagiannya Akan Disumbangkan Oleh Pihak Pondok Hamba Kepada Sebuah Sekolah Tahfiz Anak Yatim,Membeli Sambil Menderma.Semoga Allah Merahmati Kita Semua.Amin"



Sekian, Last but Not Least~

4 comments:

Akeyla Azmi said...

wah wah wah sangat cantik <3333

Liniey Nor said...

cantiknya..

liniey dh follow ena :)

Eddie Fadzwan Boy said...

Pemberian dari husby ~

MiMiNadam said...

HAA ! tengah musimkan telekung macam ni. Miminbaru jee beli telekung cotton pink dari Solo, cantik dan murah,,

★ ★ ★ ★ ★ Youtube SNE 4 SWEET ★ ★ ★ ★ ★

 

Finding tinynasweeeeeet

arrowdownred tinynasweet photo arrowdownredtinynasweet_zps11031802.gif

BILA NINJA BERNYANYI

Facebook SNE4SWEET

TINYNASWEET SWEETY METTY Copyright © 2014 This template design by eddyboyz86 | Husby always update blog Wifey | edNA |