★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ Apabila Tinynasweet Berniaga ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★

FREE SHIPPING + FREE BLOGGER BISNES + REGISTER MEMBERSHIP + FREE GIFT

.



::::: [ CHANTIQ DALAMAN ] ::::: KLIK { TEMPAHAN | FORM ORDER } UNTUK ORDER PRODUK SNE ::::::: [ CHANTIQ LUARAN ] ::::


★ ★ ★ FOLLOWERS - SWEETY METTY ★ ★ ★

Tips mendapatkan hasil yang lebih berkesan dengan SHISEIDO MASK

Assalamualaikum w.b.t~~

Ena tahu pasti ramai yang menggunakan SHISEIDO MASK ni. Harganya juga murah dan hasilnya cukup memuaskan. Oleh itu, ena sebagai pengguna SHISEIDO MASK ni, nak bagi tips kepada korang bagaimana nak dapatkan hasil yang lebih mujarab daripada biasa.

-Mudah sahaja.. sebelum korang nak pakai SHISEIDO MASK ni, ena sarankan untuk simpan di dalam peti sejuk sehari sebelum menggunakannya. SHISEIDO MASK untuk 1pcs boleh guna sebanyak 3kali, so lepas guna pertama kali, sila simpan semula ke dalam peti sejuk. 

-Hasilnya bila korang apply di muka memang akan rasa sejuk dan nyaman. Yang paling penting adalah lebih melekat di kulit muka berbanding suhu normal. Terutama di bahagian hidung memang mudah berminyak, so amalkan SHISEIDO MASK untuk serap minyak berkenaan. Jerawat juga akan cepat kering.

Mudah kan??? SELAMAT MENCUBA! Boleh dapatkan SHISEIDO MASK disini...!

**TIPS UNTUK BRIDE TO BE ----->> AMALKAN SHISEIDO MASK SEMINGGU SEBELUM MAJLIS UNTUK WAJAH BERSERI-SERI**

6 comments:

arina abdul rahman said...

kak ena.. arina penah try memang best.. paling best part bila time nak tarik tu.. Ya Allah.. sakitnye.. + kena kening and anak rambut depan.. berair mata.. eheheh

Eddie Fadzwan Boy said...

haha... Macam HANTU TAMPAL ~

Azhafizah Md Nor said...

thanks for the tips

Yumida Huda said...

tips yg bagus ni
bez kan lepas pakai mask..rasa segar kulit licin

S. Faezah said...

dah beli tp lom pakai lg..hehehe

nana liena said...

tips yg berguna ..! sedap kalau sejuk2 letak kat muka.. hehe

★ ★ ★ ★ ★ Youtube SNE 4 SWEET ★ ★ ★ ★ ★

 

Finding tinynasweeeeeet

arrowdownred tinynasweet photo arrowdownredtinynasweet_zps11031802.gif

BILA NINJA BERNYANYI

Facebook SNE4SWEET

TINYNASWEET SWEETY METTY Copyright © 2014 This template design by eddyboyz86 | Husby always update blog Wifey | edNA |