★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ Apabila Tinynasweet Berniaga ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★

FREE SHIPPING + FREE BLOGGER BISNES + REGISTER MEMBERSHIP + FREE GIFT

.



::::: [ CHANTIQ DALAMAN ] ::::: KLIK { TEMPAHAN | FORM ORDER } UNTUK ORDER PRODUK SNE ::::::: [ CHANTIQ LUARAN ] ::::


★ ★ ★ FOLLOWERS - SWEETY METTY ★ ★ ★

Anda alami sembelit? Cuba tips mudah ini.

Assalamualaikum w.b.t~

Ada sesiapa yang biasa alami sembelit? Almost semua orang ada alaminya kan? Termasuk ena sendiri.. Dulu masa usia remaja memang ena selalu alami sembelit sebab ena ni jenis yang kurang makan sayur & kurang minum air masak.. So no wonder kalau selalu kena.. Kadang2 tu sampai seminggu ena tak membuang. Stress sangat sebab perut keras. And last2 ena dapat petua ni dari mak kawan ena. Seriously mula2 macam tak caya kan sebab ena seminggu tak boleh buang then dia cakap lepas makan esok confirm keluar cair je kan... Yelah macam2 ena dah cuba. makan betik lah... minum air masak banyak2 pon tak jalan. Maybe ada masalah penghadaman. TAPI bila ena cuba memang betul2 mujarab.. Alhamdulillah.. tak keluar modal banyak... makan pon sedap kan.. 




Kebaikan SUNSWEET PRUNES:-
-Melancarkan pembuangan
-Antioksidan
-Baik untuk diet
-Anti kanser
-Mengandungi vitamin

glass of water Makan KFC Semasa Berdiet?
.
.
.
.
CARA PENGAMBILAN
1) Makan minimum 6 biji SUNSWEET sambil minum air masak berulang kali. Kalau dah sedap sangat makan lebih pon takpe..
2) Makan sebelum tidur. Pastikan selepas makan malam.

Kelebihan makan SUNSWEET ni detoks dalam badan kita. So tunggulah result esok pagi.. Memang korang rasa cirit-birit. Lancar je pembuangan tu. Badan sihat, wajah pon berseri :)

SELAMAT MENCUBA!

5 comments:

Mazni Munawar said...

taktau pulak sunsweet ni banyak khasiatnya terutama utk sembelit. saya tksuka makan xD nice tips btw!

PeRdU cINta said...

Setuju sebab PC pun dah cuba..alhamdulillah..dengan izin Allah..

Nurulee said...

ee suka sangat sunsweet tu. selalu makan. hehe.
sharing is caring =D

hafiza hamzah said...

Tq for info...rmai yg kte sunsweet ni bgus...

hafiza hamzah said...

Tq for info..rmai yg ckp sunsweet ni bgus..

★ ★ ★ ★ ★ Youtube SNE 4 SWEET ★ ★ ★ ★ ★

 

Finding tinynasweeeeeet

arrowdownred tinynasweet photo arrowdownredtinynasweet_zps11031802.gif

BILA NINJA BERNYANYI

Facebook SNE4SWEET

TINYNASWEET SWEETY METTY Copyright © 2014 This template design by eddyboyz86 | Husby always update blog Wifey | edNA |