★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ Apabila Tinynasweet Berniaga ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★

FREE SHIPPING + FREE BLOGGER BISNES + REGISTER MEMBERSHIP + FREE GIFT

.



::::: [ CHANTIQ DALAMAN ] ::::: KLIK { TEMPAHAN | FORM ORDER } UNTUK ORDER PRODUK SNE ::::::: [ CHANTIQ LUARAN ] ::::


★ ★ ★ FOLLOWERS - SWEETY METTY ★ ★ ★

Pre Wedding Photoshoot | White Studio Part I

Assalamualaikum w.b.t~
Alhamdulillah... harini genap 4 bulan kami melayari bahtera rumahtangga. Seronok taw bercinta selepas kahwin (^_^). Adatlah dalam rumahtangga kalau ada selisih faham. Tapi dari situ lagi banyak kita dapat timba pengalaman dan bertambah lebih matang. Paling best bila suami kita tu susah betul nak makan kat luar, sebab suka air tangan isteri walaupun hanya telur goreng :) kuasa tangan isteri kan... Masak penuh kasih sayang. Petua dari mak mentua nak masak dan bancuh air untuk suami, kena baca bismillah dan sambil berdoa untuk perkahwinan kita. Mudah-mudahan. Amin.

Dah 4 bulan kahwin baru nak upload gambar pre-wedding :P Nak feel orang baru kahwin boleh tak? Pre-wedding ni termasuk di dalam pakej photoshoot wedding. Kalau korang nak buat pre-wedding ena highly suggest photographer ni sebab murah taw berbanding orang lain. Baru-baru ini ambil gambar post wedding. Tak sabar tunggu hasilnya :)

TEMA : SWEETY RAINBOW
PROPS : GITAR, BELON POLKADOT
COUPLE TSHIRT : ONLINE SHOPPING
LOKASI : WANGSA MAJU, KUALA LUMPUR
PHOTOGRAPHER : ADIB SWEETLITE CREATION







23 comments:

Aina Sofea said...

cute ! :D rainbow .. dengan propsnya .. cute and sweet :)

faiz ahmad said...

wahh.. sweet :) >>

dEdEQ dE wIshEs said...

COMEINYE .. :)

Ahmad Zu Mal Md Rayi said...

So sweet :)

Mizz Aiza (Dunia Kecil) said...

wah.. cantiknya.. :D

Muhammad Taufiq said...

Hye, I'm a new blogger :) Salam perkenalan, Mohon singgah dan follow blog saya awksweetgitu.blogspot.com :)

GitarBoyz™ Youtube said...

TQSM ena coz jadi kami punya model untuk COVER SINGLE d(^_^)b comeyyyyyyyy...!

Nurul Faiz said...

tema yg sangat comel :)
Selamat Pengantin Baru..

Norhasniza Khalid said...

sangat comel..

cikcenderawasih said...

cantik la :D

cikcenderawasih said...

cantik la :D

nana kimie said...

so sweet !

Akeyla Azmi said...

ya allah sweetnya aaaaaaaaaaaaaaaa
qila sangat sukaaaa hihihii <3333
cantik gila nak mati aaaaaaaaaaaaaa :D <33

Puan Gojes said...

cantiknya :)
PG suker baju awak. colourful :)

Siti Nooryanawati Mohamed said...

Comel...warna2 yang ceria (^^,)

Selamat Bergelar Isteri dan semoga perkahwinan Ena dan suami kekal hingga ke syurga~

shasha yacob said...

nak juga jadi model macm nih heee

Sheila Salim said...

Assalamualaikum awak. selamat pengantin baru. wahh sweetnya korang.. lawa pula belon polkadot ni. mahal tak photoshoot ni? kira hours ke hape?

HAJAR said...

Wow, raibow. Cantiknyaa..

Farra N said...

so cute :D..blogwalking here :)

Mazni Munawar said...

cantiknya akak. selamat pengantin baru! :D

Nur Madihah said...

lawanya <3

Weena said...

comel je.... :)

Lyaa Suriany said...

meriah color. suka nengok sbb kite mmg suka bab colorful ni

★ ★ ★ ★ ★ Youtube SNE 4 SWEET ★ ★ ★ ★ ★

 

Finding tinynasweeeeeet

arrowdownred tinynasweet photo arrowdownredtinynasweet_zps11031802.gif

BILA NINJA BERNYANYI

Facebook SNE4SWEET

TINYNASWEET SWEETY METTY Copyright © 2014 This template design by eddyboyz86 | Husby always update blog Wifey | edNA |