ツ Teman Tapi Mesra

My Testimoni Afta 2 Month


Remark : Keluar bersantai tanpa make up.

As salam. Alhamdulillah sekarang ena nak berkongsi testimoni. Ramai sangat nak tau and nak tengok. So, jom baca entri yang ena sharing ni (^_^)v peace YO!!! Sharing is Caring

Masalah yang ena hadapi :
(1) Kulit kering dan tidak sekata (2) Alahan makanan (3) Magrain (4) Senggugut

Sebenarnya awal gune Beutskin Essense start bulan Oktober. Tapi masa start bulan Nov baru ena consume SNE+BE. So kesannya lebih ketara.


Antara kesan yang ena alami mase mula2 ambil SNE+BE :
(1) Rasa loya, pening2 dan bisa belakang pada hari pertama. Memang kuat rasa penangan. ini kerana, SNE nak rawat penyakit dalam badan (2) Selalu pergi toilet. Pagi dan malam membuang air besar (3) Mudah ngantok, Memang nak tidur je. Tapi mudah bangun pagi. Rasa segar dan tak lemah (4) Asik sendawa. Baru makan da buang angin.

Minggu ke-2
(1) Alami kegatalan (bergantung kepada individu) macam ena alami selama seminggu (2) Jerawat naik. Tapi tak berapa serious mungkin sebab kulit tidak terlalu sensitif. Hanya alami di bahagian dagu dan dahi sebab kulit jenis kombinasi (3) Alami sembelit (rupanya ade kaitan dengan pemakanan. Maklumla selera makan bertambah. Asik makan KFC. So sejak tu stop makan KFC dan juga ape2 makanan berkaitan ayam. Kena jaga pantang makan Ye!!!!!

After 2 month :
(1) Kulit tangan yang dulunya kering sekarang menjadi lembab/segar (2) Kuku makin cantik, pinkish2 gitu. hehe3x (3) Kulit di bahagian hidung dan pipi lebih bersih dan sekata (4) Paling mengejotkan, start makan SNE dah xpernah kena magrain till sekarang, Syukur Alhamdulillah.... (5) Period bulan lepas xda langsung sakit2 pinggang.  Malah lancar je berjalan dan aktif di tempat keje.
*** Amalkan SNE+BE perlukan kesabaran dan kesungguhan. Kesannya berperingkat 

Tips dari ena :


(1) Kalau boleh jaga pantang makan sepanjang sebulan permulaan. Jangan makan ayam atau kurangkan
(2) Banyakkan minum air kosong. Lagi banyak minum lagi lancar pembuangan toksin

GORGEOUS YANG BERMINAT, SILA TEXT
NAMA, ALAMAT, K/P (daftar membership), No. Tel 
013-4562251/ 012-3498751
{ ENA / BOY / EDDIE }


Nama & No Akaun CIMB
EDDIE FADZWAN ADZMAN
 
::.. 01220025478528 ...::

Sijil Halal Super Nutrient Essence




Artis yang menggunakan produk ini! SNE (Super Nutrient Essence)

السَّلاَمُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَاتُهُ 

Beutskin memang tengah meletOp. KebabOm!!! hihi....
Makin ramai yang mengenali Beustkin, SNE (Super Nutrient Essence)
Dan makin ramai nak mencuba!!! Owsome.....
Artis ke, tak artis ke semua nak sihat dan chantik....

Jom nengok pic artis yg menggunakan SNE nie!!!



Scha Alyahya
Scha Alyahya comment di facebook
Nad Zainal (Pelakon "Bukan Bidadari / Putera Rayyan tv3")
Isma Akademi Fantasia 7
masih ramai lagi artis, will update ....

SNE (Super Nutrient Essence)


السَّلاَمُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَاتُهُ



Salam Ukhwah & Salam Satu Malaysia semua ~ Saya merupakan stokis untuk produk makanan tambahan dari syarikat SNE MARKETING SDN BHD dan mengambil kesempatan ini untuk berkongsi dengan semua tentang kehebatan produk (Super Nutrient Essence). Samada anda sedang mencari dan ikhtiar kepada penyakit anda atau ahli keluarga atau sedang mencari peluang pendapatan, pengkongsian ini pasti bermakna buat anda. InsyaALLAH, hendakNYA. Pepatah menyatakan, "Nak seribu daya, tak nak seribu dalih...."


Untuk makluman, SNE MARKETING SDN BHD sudah bertapak di Malaysia sejak bulan Oktober 2003, diasaskan oleh Dato' Seri Barry Low dan beribu pejabat di Taman Shamelin Perkasa. Kapsul SNE merupakan produk utama syarikat disamping rangkaian produk-produk pengkhususan lain. Mungkin ramai yang belum mengetahui kehebatan produk ini dalam membantu meningkatkan tahap kesihatan individu, namun sehingga kini Kapsul SNE telah membantu beribu-ribu individu berpenyakit kronik mendapatkan kembali kesihatan mereka dan pesakit-pesakit ini membina kembali kehidupan mereka dengan menjana pendapatan melalui perniagaan SNE. Owsome!!!



make a LIKEY of picture Engage Contest

>>> Last LIKEY 1/11/12 <<<
CLICK "LIKE" DI ATAS!!!
@
"LIKE" gambar kami di sini
Pleasure.... InsyaALLAH, hope everlasting till Jannah ALLAH s.w.t & Kerja Kahwin will begun Nevember 2013 ~ INSYAALLAH.............. Doakan kami ye ♥ ♥ ♥
Happy Bertunang + Selamat Birthday Tinynasweet Blogspot my fiance!!! 07/07/2012 ♥ ♥ ♥ created by ur sweety hubby Boy Eddie Fadzwan ♥ ♥ ♥
@)---EDNA----
It's Not About How Much Love You Have In The Beginning
But How Much Love You Build Till The End...
Love Is Not About Finding The Perfect Person... It's About Seeing An Imperfect Person Perfectly...
Jom Heboh di "FESTIVAL KERJA KAHWIN KE - 8" yg akan diadakan pd 1 - 4 NOVEMBER 2012 (4day) bertempat di Plaza Alam Sentral (Ruang Legar, aras bawah), Shah Alam.

Marry You? ❤ I Do!

Engage wanna be Wedding!!!
Pertunangan adalah merupakan ikatan di antara seorang lelaki dan seorang perempuan sebelum keduanya dinikahkan. Tujuannya adalah untuk mengikat janji yang suatu hari keduanya akan berkahwin
Wedding will be Coming!!!
Pertunangan diadakan adalah untuk merapatkan silaturrahim antara kedua belah keluarga di mana, keluarga pihak lelaki akan bertandang ke rumah pihak perempuan. Maka di situ akan bergaul mesra dan berkenal-kenalanlah di antara kedua keluarga
Coming gonna be Soon!!!
Apabila kedua belah keluarga ini bertemu, maka sudah pasti mereka akan berbincang untuk mendapatkan kata sepakat berkenaan dengan penetapan tarikh dan tempat pernikahan, jumlah mahar (mas kahwin), jumlah pemberian (dulang hantaran) dan sebagainya
Marry You? I Do!
Apabila telah dipersetujui tarikh dan tempat pernikahan, maka bakal pengantin keduanya dapat membuat persiapan-persiapan yang sepatutnya terutamanya di dalam memahirkan diri tentang ilmu perkahwinan dan kekeluargaan. Bakal pengantin juga dapat memperuntukkan masa dan wang bagi menghadapi hari pernikahan nanti
ADAT MERISIK
Adat orang dahulu kala, jika seorang lelaki berkenan akan seorang perempuan, maka hasratnya akan diluahkan kepada ibubapanya. Maka menjadi tangungjawab ibubapa lelaki tersebut untuk bertandang ke rumah perempuan yang ingin dinikahi tersebut untuk memaklumkan kepada ibubapa perempuan tersebut dengan menyampaikan hasrat hati lelaki berkenaan. Telah menjadi adat resam, sewaktu keluarga pemuda bertandang ke rumah gadis akan membawa sebentuk cincin yang dipanggil cincin merisik. Sewaktu adat merisik inilah perbincangan mengenai majlis pertunangan akan dibincangkan seperti tarikh dan tempat untuk majlis bertunang
Tempoh Pertunangan
Tempoh pertunangan adalah bergantung kepada keupayaan pasangan tersebut. Memandangkan perkahwinan adalah perkara yang paling dianjurkan di dalam agama Islam, maka seelok-eloknya janganlah ditangguhkan tanpa sebab musabab yang kuat.Hal ini kerana boleh menimbulkan kesusahan bukan sahaja terhadap pasangan tersebut malah kepada kedua keluarganya, lebih-lebih lagi apabila ianya berkaitan dengan fitnah dan hasutan jahat.
Kebiasaanya di Malaysia, tempoh yang biasa diperuntukkan adalah tidak kurang dan tidak lebih setahun. Ada juga yang mengikat janji lebih daripada setahun, sebagai contoh jika keduanya atau salah seorang dari keduanya sedang melanjutkan pelajaran atau berada jauh di negeri lain.
----------------------------------> Much more picca beutifully my Engage klik here!!!