My Testimoni Afta 2 Month


Remark : Keluar bersantai tanpa make up.

As salam. Alhamdulillah sekarang ena nak berkongsi testimoni. Ramai sangat nak tau and nak tengok. So, jom baca entri yang ena sharing ni (^_^)v peace YO!!! Sharing is Caring

Masalah yang ena hadapi :
(1) Kulit kering dan tidak sekata (2) Alahan makanan (3) Magrain (4) Senggugut

Sebenarnya awal gune Beutskin Essense start bulan Oktober. Tapi masa start bulan Nov baru ena consume SNE+BE. So kesannya lebih ketara.


Antara kesan yang ena alami mase mula2 ambil SNE+BE :
(1) Rasa loya, pening2 dan bisa belakang pada hari pertama. Memang kuat rasa penangan. ini kerana, SNE nak rawat penyakit dalam badan (2) Selalu pergi toilet. Pagi dan malam membuang air besar (3) Mudah ngantok, Memang nak tidur je. Tapi mudah bangun pagi. Rasa segar dan tak lemah (4) Asik sendawa. Baru makan da buang angin.

Minggu ke-2
(1) Alami kegatalan (bergantung kepada individu) macam ena alami selama seminggu (2) Jerawat naik. Tapi tak berapa serious mungkin sebab kulit tidak terlalu sensitif. Hanya alami di bahagian dagu dan dahi sebab kulit jenis kombinasi (3) Alami sembelit (rupanya ade kaitan dengan pemakanan. Maklumla selera makan bertambah. Asik makan KFC. So sejak tu stop makan KFC dan juga ape2 makanan berkaitan ayam. Kena jaga pantang makan Ye!!!!!

After 2 month :
(1) Kulit tangan yang dulunya kering sekarang menjadi lembab/segar (2) Kuku makin cantik, pinkish2 gitu. hehe3x (3) Kulit di bahagian hidung dan pipi lebih bersih dan sekata (4) Paling mengejotkan, start makan SNE dah xpernah kena magrain till sekarang, Syukur Alhamdulillah.... (5) Period bulan lepas xda langsung sakit2 pinggang.  Malah lancar je berjalan dan aktif di tempat keje.
*** Amalkan SNE+BE perlukan kesabaran dan kesungguhan. Kesannya berperingkat 

Tips dari ena :


(1) Kalau boleh jaga pantang makan sepanjang sebulan permulaan. Jangan makan ayam atau kurangkan
(2) Banyakkan minum air kosong. Lagi banyak minum lagi lancar pembuangan toksin

GORGEOUS YANG BERMINAT, SILA TEXT
NAMA, ALAMAT, K/P (daftar membership), No. Tel 
013-4562251/ 012-3498751
{ ENA / BOY / EDDIE }


Nama & No Akaun CIMB
EDDIE FADZWAN ADZMAN
 
::.. 01220025478528 ...::

0 Chantiq Manis: