ツ Teman Tapi Mesra

Saya menang contest FOTO BERTUNANG PALING SWEET


Alhamdulillah............. Bersyukur sangat kami menang CONTEST seperti yang kawan2 lihat di bawah ini ye :-)... Asalnya saje usik2 en.tunang ajak masuk contest nie.. tak sangka plak betol2 dia nak join.. Surprise betol.. tau2 picture da masuk kan.. Sweet sangat.. Sebenarnya dah lama masuk..tahun lepas tapi tak berkesempatan lagi nak sharing cerita nie..

ADA PASANGAN COUPLE @ BERTUNANG NAK JOIN CONTEST NI????
ADA..TIAP2 TAHUN KERJA KAHWIN ADA ANJURKAN. BOLEH KLIK DISINI

**Nie contoh contest tahun lepas yang ena masuk.


**Gambar yang kami pilih untuk join contest nie..
.
.
.
.
.
Pada mulanya ena memang dah jangka tak menang pon sebab ada peserta lain jauh lebih tinggi likey dari kami.. Tapi rezeki untuk kami bila dapat contact dari pihak KERJA KAHWIN bagitahu yang kami the winner.. Memang terkejotlah.. Sebabnya, kami ikut semua syarat yang pihak dah tetapkan walaupun likey kami jatuh tangga ke2... Itu namanya rezeki dan tuah...  Yang penting kita join biarlah bersaing secara sihat.. Dan kalau boleh bialah kita sama2 support pasangan lain. Jangan ada perasaan iri hati.. InsyaALLAH...
.
.
.
.
.
So kami datang pada 4/11/2012 untuk penyampaian hadiah.
JAUH DARI JOHOR>>>>>>>>SHAH ALAM

Dah sampai Plaza alam sentral terus call family bagitahu dah sampai.

Posing2 dulu sebelum masuk ke dalam :-)






Nampak kan kemeriahan event dekat sini... KEPADA BRIDE TO BE memang sesuai sangatla nak cari pakej murah2 dekat sini...


Ehem2... Malu masa nie sebenarnya sebab abang2 photographer tengah snap...
TQ KERJA KAHWIN beri kami hadiah <3 bernilai wang. Patotnya kami dapat candle light dinner tapi tarikh tak kena.. sebab ade konvokesyen.. terpaksa batalkan..Jadi pihak mereka ganti dengan wang.. So total wang tu tambah sikitla.. KERJA KAHWIN memang best sangat. Very sporting.


Kami pon sempatlah tempah juga photographer untuk majlis kami nanti.. Korang kenala pandai survey.. tengok benefit yang paling berbaloi... Ni pilihan kami dari 

.
.
.
.
Murah sangat dan menepati ciri-ciri yang kami nak.. tempahan ni takde expired date event booking untuk setahun. pakej yang kami dapat pon banyak.. So B2B ples amek langkah bijak seperti kami...

Rezeki yang datang hanya ALLAH yang tentukan.. Seminggu selepas kemenangan event tu.. ena plak convo dekat PICC Putrajaya. Sebabtu ena tak dapat pegi candle light dinner tu. 


Itu saja dari ena... Hope dapat bagi tips dekat B2B di luar sana...


Lecturer To Be...

Assalamualaikum....

**Upss.. terselah tulisan saya tak cantik (^_*)

**Ok... memang betol muka saya garang.. muka je ok... kidal ye.. bukan menulis guna tangan kanan :-P

Yeeee.... Lecturer to Be... bukan senang nak jadi senang... Mungkin orang lain perjalanannya mudah.. Tapi usia 25tahun, baru dapat kecapi impian yang lama terpendam :-) Masih bersyukur diberi peluang oleh-Nya.

Dulu.. kecik2 impian jadi cikgu sekolah tapi mak kata 'ko ni garang sangat.. xboleh jadi cikgu'.. silap tu.. bukan garang tapi tegas ye... tapi bile dah meningkat remaja lepasan SPM sambung belajar.. tengok lecturer mengajar macam best je.. mula la nak jadi lecturer..kan3.. Lepas tu apply CIAST.. Wah bukan senang ye nak dapat msuk CIAST ni.. kena plak interview dulu.. masa tu interview memang sangkut 1soalan tak boleh jawab.. rase masa tu memang xdapat masuk CIAST..  Tapi satu yang kita kena tahu dan belajar adalah YAKIN dengan jawapan kite walaupun rasa2 macam tak betul pon.. sebab panel nak tengok keyakinan kita menjawab.. Alhamdulillah bila dapat result tahun lepas macam xpercaya saya dapat!!!! Bayangkanlah yang mohon beribu.. tapi kuota nak 200 je... kire sayala antara insan bertuah tersenarai... Orang lain masuk pon dapat lepas berapa kali mohon.. tapi ena mohon sekali terus dapat.. Berkat doa dari keluarga juga :-)


Kusrus ni dijalankan selama 3 1/2 bulan.. kejap je kan.. tapi boleh kata nangis selalu sebab stress melanda diri.. keje banyak... yelah 3bulan tu ibarat belajar setahun.. banyak benda kena catch up..  badan pon makin susutla. Bila dah habis tu macam tak percaya je.. bangga juga sebab dapat tempuhi masa tu dengan kental dan tabah.. sebabtu la bukan senang nak jadi senang..


**Ada gaya lecturer tak?

so-------itu saje luahan hati saya.. sebabtu slow sikit promotion SNE produk... almaklumlah pegi belajar kejap.. (^______^) But maintain ye amalkan suppliment untuk kekalkan kecerdasan badan.. Yang penting saya suka pori2 da kecil... sangat berpuas hati hasilnya..


**Walaupon tak besar nilainya tapi kami bangga hasil usaha kami bersama-sama.. Tq en.tunang selalu tolong bila saya sibok <3.. 


**Love untuk awak @)>EDDIE FADZWAN--------

***Jangan lupa dapatkan SNE/BE melalui kami dengan harga yang berbaloi2.. Sebarang masalah boleh hubungi kami.. <<<<SNE4SWEET>>>>



**Jangan pentingkan kecerahan tapi pentingkan kebersihan.. Nasihat dari ena "Semua orang dilahirkan cantik, kulit pon cantik.. jangan bandingkan atau rase kurang bila kulit kite dilahirkan gelap.. tapi jagala ia seperti menjaga diri sendiri'