Photoshoot di Lokasi Johor

As salam.... 

Ena nak share kepada bakal2 tunangan orang dan bakal pengantin, nak suggest dekat mane photoshoot di tempat yang cantik. Lagi pemandangan yang indah di kawasan JOHOR.
.
.
.
.
.
.
LOKASI 1 : DANGA BAY, JB

**Ok..time ni aksi spontan dimana ena dok membebel dekat en.tunang..hehe.. Teka sendirila dialognya..
.
.
.
Masa ni ena baru pakai cincin merisik.
.
.
**Sweet tak.. Maklumla ena kidal..so terpaksa buat aksi petik gitar olok2 disitu.

**Kawasan sini sangat cantik sebab banyak kapal2 di belakang.. Bila malam lagi cantik sebab ade CRUISE dengan lampu warna-warni. seberang laut sana adalah negara Singapore.. dari danga bay korang boleh lihat bangunan singapore ye.. InsyaAllah kami ingin bercuti ke sana bila dah berkahwin nanti.
.
.
.
.
.
Ni pulak hari kedua ena digelar tunang kepada encik Eddie Fadzwan <3
.
.
.
LOKASI 2 : TANJUNG PIAI, PONTIAN

**Kalau nak tahu dekat mane Tanjung piai ni..boleh search kat pakcik google. Salah satu kawasan paya bakau untuk tarikan para pelancong.. terletak di penghujung Benua Asia. Ada juga homestay. So kalau nak bercuti di sini...Sila-sila la datang ye...



**Homestay ni berada di atas air ok.. Ada juga yang menjalankan seminar, majlis2 ataupon jamuan makan.
Jom singgah (^____^)



0 Chantiq Manis: