Dapatkan Baju kurung peplum cantik dan selesa di pakai

As salam...


CHOPP!! SHARING INTERVIEW DULU OKEY...

Firstly ena mintak maaf sebab tak sharing pengalaman pergi interview SPA untuk jawatan Penolong Pegawai Pendaftaran KP27 tu.. Masa ena terlalu pack bila Pegawai Penilai nak datang cek internship, students nak masuk sem baru.. jadi masa untuk blogging tu kurang.

So, ena dapat sharing serba sedikit je.. Masa interview tu ada 2 panel. 1 india 1 cina.. Memang orang kuatla kan.. sorang dari SPA. sorang dari JPN, jawatan die timbalan yang ena tahu.. dekat area JB. Kebetulan ena tahu sebab makcik ena pon interview untuk KPSL. Itu bos dia. Keperluan kerja ni sangat sedikit.. So totally soalan die boleh dikatakan membunuh. hehe.. yela takde soal isu semasa.. Mintak perkenalkan diri. Panel direct nak tahu pengalaman kerja.. Soalan semua direct JPN. Antara soalan nya :

1) Kepuasan Pelanggan
2) Aktiviti JPN yang keluar surat khabar
3) Penting ke JPN ni ada di M'sia.
4) Penting ke ada star rating di suatu company.
5) Kalau dah ada star rating lagi2 company awak dapat 5 star. Mesti tekanan kerja makin bertambah bila permintaan customer yang makin tinggi. Camne nak kawal keadaan tu.

**2 soalan diberikan dalam bahasa inggeris. Soalan ena memang susah2la berbanding makcik ena dapat soalan english tanye perkenalkan diri je... sedangkan ena kena soalan berkaitan kepuasan pelanggan.. tapi kita hanya mampu buat yang terbaik ikut kemampuan diri..

Tu je ena ingat dan yang penting.. hehe.. yang lain just nak tahu pengalaman kerja sebelum ni.




MAJLIS PERKAHWINAN KAK EZZA

MAJLIS PERTUNANGAN EIRA

Okey da cuci mata kan.. Masa ni ena pakai baju Kurung Peplum Valentina (LIGHT BLUE). Ena grab 2 pasang. lagi satu warna merah. Kain die memang best.. Sejuk dan lembut je macam baldu gitu... tak panas bile di pakai. Sangat selesa.

Ada ukuran saiz dari XS hingga ke XXL.. Jika pelanggan nak dapatkan ukuran sendiri, pun boleh tapi dikenakan cas tambahan.. 

Boleh cuci mata di WELUVPEPLUM



0 Chantiq Manis: