Menang giveaway Baju Raya - Kurung Moden/Peplum By AFEEFA EXCLUSIVE COLLECTION


Alhamdulillah... rezeki murah di bulan Ramadhan :-)
Siapa tak happy kan dapat Baju Raya.


 (click picture for biggest capture)
Saja nak bagi gambar besar sebab nak tunjuk LOVE kat EN.Tunang (^_*)
Mula2 ena yang join dulu.. Pastu en.tunang pulak join..Rupanya dia lagi aktif like/share/komen kan... Bersemangat nak menang untuk ena :-) ---->>>>>>---TERHARU <3

Sebenarnya ena ni tak lah rajin nak join contest/giveaway ni sebab almost kat blog mintak banyak requirement.. Maklumlah nak update blog pun jarang.. Paham2lah ye kerja Lecturer ni, nak sediakan nota, assignment untuk student lagi.. So contest ni sangat mudah.. Hanya melalui Facebook.. Just LIKE/SHARE/KOMEN. Semudah 1 2 3.

Kami menang KAIN PASANG yang bernilai RM120. Wowww... Teruja you... Kerana terlalu geram dengan koleksinya yang cantik2 dan lain dari yang lain, maka kami tempah terus untuk dijadikan Baju Raya.. Upah pun berpatutan :-) Dah alang2 menang kain pasang kan...Baik terus tempah kan..

Jom cuci mata
Kurung Moden/Peplum By AFEEFA EXCLUSIVE COLLECTION

>>>>>>> FACEBOOK
>>>>>>>> WEBSITE


Kod Produk : LYCD01

Material : High Grade Premium LYCRA denim

Syle : Kurung Moden/Peplum

Normal Price : RM230
Size : XS, S, M, L, XL



Kod Produk : LYCD03
Material : High Grade Premium LYCRA denim
Syle : Kurung Moden/Peplum
Normal Price : RM249
Size : XS, S, M, L, XL



Kod Produk : LYCD06
Material : High Grade Premium LYCRA denim
Syle : Kurung Moden/Peplum
Normal Price : RM230
Size : XS, S, M, L, XL





Kod Produk : LYCD12
Material : High Grade Premium LYCRA PAISLEY
Syle : Kurung Moden/Peplum
Normal Price : RM275
Size : XS, S, M, L, XL




***CANTIK KAN??? 
Ena tempah yang mana? Rahsia.. Tunggu hari raya laaaa... :-)


2 Chantiq Manis: