ツ Teman Tapi Mesra

Promosi Beutskin Essence & SNE Capsule Free Eye Mask Collagen





PROMOSI SEPANJANG TAHUN_2013 >> SNE4SWEET <<<
PM admin, klik link di bawah ------------->

BELI PRODUK SNE MARKETING, ANDA AKAN DAPAT = FREE MEMBERSHIP + FREE SHIPPING + FREE BLOGGER + FREE GIFT (EYE MASK COLLAGEN)

LEBIH BANYAK PRODUK DIBELI, LEBIH BANYAK FREE GIFT

SNE  RM198 + FREE GIFT
BEUTSKIN ESSENCE  RM210 + FREE GIFT

CONTACT NO : 012 - 3498751 / 013 - 4562251

Minggu peperiksaan - Pelajar VS Cikgu

PELAJAR


----->>>> Nak kena study.. Masa tu la nak kena bukak buku, stay up + Nescafe

----->>>> Rasa nak putar balik masa (Dalam hati "Menyesal aku tak buat revision awal2" Esok nak exam, baru malam ni nak baca buku).

----->>>> Cepatlah masa berlalu... Taknak jadi student dah.. Kalau keje lagi best.. tak perlu ngadap buku (@_@)

----->>>> Soalan ni senang.."Better aku jawab dulu... Yang susah aku hentam sajelah"

----->>>> Bila salah je padam@liquid. Haisshhh.. Mane satu nak teka jawapan ni.
.
.
.
.
.
CIKGU


----->>>> Nak kena banyak cari rujukan, research sana sini untuk buat soalan exam.

----->>>> Rasa nak putar balik masa (Dalam hati "Rasa nak sambung belajar lagi lah") 

----->>>> Jadi student lagi senang.. Semua dah tersedia. Tinggal belajar/Do assignment/Test/Exam/Grad")

----->>>> Soalan aku ni senang ke susah??? Aku syok sendiri ke create soalan????

----->>> Create@padam je soalan aku buat ni... Macam tunggang terbalik je grammer aku ni?
.
.
.
.
Itulah perasaan di alami oleh ena sendiri..
So hargailah masa yang telah diberi. 

"Tiada perkara datang dengan senang kecuali kita hadapi dahulu kesusahan. Berjaya kita hadapi. Berjaya lah kita dalam kehidupan"


::: PEPERIKSAAN SEDANG DIJALANKAN.. HARAP MAKLUM :::

Photoshoot Raya 2013 @ Melaka

Kali ni mood update blog untuk photoshoot suka2. Gambar ni di ambil masa raya. So berkesempatan ambil gambar yang dah lama Afeefa Exclusive Collection  request..hehe.. Maaf ye dah last2 raya baru nak bagi kan..

Jahitan sangat kemas, Material juga sangat selesa. Tidak panas. Tiada cas tambahan untuk ukuran sendiri. Berbaloi-baloi~~~~


LOKASI : BANDAR HILIR, MELAKA
MOOD : RAYA
PAKAIAN : AFEEFA EXCLUSIVE COLLECTION
PHOTOGRAPHER : ENCIK TUNANG :)








Suka pic nie sebab dapat ambil masa matahari nak terbenam..



TQ for reading :)