Minggu peperiksaan - Pelajar VS Cikgu

PELAJAR


----->>>> Nak kena study.. Masa tu la nak kena bukak buku, stay up + Nescafe

----->>>> Rasa nak putar balik masa (Dalam hati "Menyesal aku tak buat revision awal2" Esok nak exam, baru malam ni nak baca buku).

----->>>> Cepatlah masa berlalu... Taknak jadi student dah.. Kalau keje lagi best.. tak perlu ngadap buku (@_@)

----->>>> Soalan ni senang.."Better aku jawab dulu... Yang susah aku hentam sajelah"

----->>>> Bila salah je padam@liquid. Haisshhh.. Mane satu nak teka jawapan ni.
.
.
.
.
.
CIKGU


----->>>> Nak kena banyak cari rujukan, research sana sini untuk buat soalan exam.

----->>>> Rasa nak putar balik masa (Dalam hati "Rasa nak sambung belajar lagi lah") 

----->>>> Jadi student lagi senang.. Semua dah tersedia. Tinggal belajar/Do assignment/Test/Exam/Grad")

----->>>> Soalan aku ni senang ke susah??? Aku syok sendiri ke create soalan????

----->>> Create@padam je soalan aku buat ni... Macam tunggang terbalik je grammer aku ni?
.
.
.
.
Itulah perasaan di alami oleh ena sendiri..
So hargailah masa yang telah diberi. 

"Tiada perkara datang dengan senang kecuali kita hadapi dahulu kesusahan. Berjaya kita hadapi. Berjaya lah kita dalam kehidupan"


::: PEPERIKSAAN SEDANG DIJALANKAN.. HARAP MAKLUM :::

8 Chantiq Manis:

shahfir yusof said...

selamat menjalani musim peperiksaan huhu..

Sya Mimie said...

sama-sama pening.. hehehe

Teena Tna said...

haha, itulah, time jadi student rasa bekerja lagi senang. tapi time dah kerja, jd student lg senang.
lumrah kehidupan...

all the best in your exam, bit taufiq wan najah :)

SecretOfShaila said...

wahh...selamt berjaya dan jgn stress2..hee..^^

Nick Nashram said...

hehe..satu lg cikgu kena berdepan ngan org ppd/jpn kalo markah bdk dpt rendah dlm pmr/spm.

Ema Johari said...

bila dah kerja rasa najk belajar balik..bila time belajar rasa malasnya nak belajar..cepatlah dapat kerja...

Nur A.Z said...

*grammar. Hehe..

Nur Azwa Edora said...

hehehe .. rasanya jadi ckgu tu lagi pening berbanding jadi pelajar... hehehe :D