Our Journey Photoshoot Pre Wedding

Assalamualaikum..

Belum terlambat rasanya untuk ena ucapkan Selamat Hari Raya Aidiladha kepada semua umat islam seantero dunia yang sedang baca entri ni :)

Okey, semalam ena pergi photoshoot pre wedding bersama En.Tunang di Wangsa Maju, KL. Untuk shoot ni, ena dapat free ptotoshoot pre wedding ~ maklumlah, masa tu ada promosi dalam pakej yang ena ambil untuk wedding photography nanti. Sangat berbaloi ambil pakej dari mereka. Boleh singgah ke page ni ----->



Behind The Scene from abang Adib Photographer
Menyusun belon di studio. 
kalau nak tau mana ena dapatkan belon polkadot ni, ena akan update :)

Sepanjang sesi tu, ena & En. Tunang gunakan 4 persalinan pakaian. Berbaloi tak :P
Setiap sesi kami, ena gunakan props dan gaya yang berbeza.
Seronok shoot. TQSM abang Adib sebab snapkan gambar kami. 
Tak sabar tunggu hasilnya ~
Will be continued..................
.
.
.
.

MAJLIS PERNIKAHAN BLACK HANIFAH
MAJLIS PERKAHWINAN RAJA AZMI
MALAM BERINAI WATIE DAN JOEY
BLOGGER IDA MANSOR

3 Chantiq Manis:

sha (chirp chirp) said...

waaah, nanti buatla entri ble gamba da siap. nak tgk. kihkih

International Directory Blogspot said...

Hello I'am Chris From France!!
You Have A Wonderful Blog Which I Consider To Be Registered In International Blog Dictionary. You Will Represent Your Country
Please Visit The Following Link And Comment Your Blog Name
Blog Url
Location Of Your Country Operating In Comment Session Which Will Be Added In Your Country List
On the right side, in the "green list", you will find all the countries and if you click them, you will find the names of blogs from that Country.
http://world-directory-sweetmelody.blogspot.com/
Happy Blogging
****************

Lynn Damya said...

Salammm, wahhh memang nak tau mane dpt belon polka dot tu, dh update tak? bagi link kat blog sy nanti, nak tahu..hehe nice dan comel.. :D