ツ Teman Tapi Mesra

TEASER : Nikah + Bersanding + Berinai + Bertandang 15-16/11/2013 & 23/11/2013

Syukur, Alhamdulillah... 
15/11/2013 (JUMAAT) adalah hari bermulanya ena menjadi seorang isteri :)

More pictures will be upload soon. . . . . . . .....
 Nikah, Bersanding, Berinai, Bertandang

Di mana nak dapatkan Belon Polkadot?

Assalamualaikum ~~
Kali ni ena nak update dekat mana korang boleh dapatkan belon polkadot beli secara online... Harga belon ni RM1/pcs. Ada macam2 jenis belon. Belon jenis POLKADOT, SMILE, LOVE SHAPE dan banyak lagi.. Harga adalah berpatutan.


Bagi B2B boleh gunakan belon ni untuk pre-wedding or post wedding nanti :) Tak banyak modal nak guna kan. Then takde lah masa korang posing tu nampak kosong je takde pegang pape.


My Pre-Wedding Photoshoot will UPDATE later :)

^
|
|
|
KLIK

TEASER : Baju Nikah

Alhamdulillah.. pejam celik pejam celik ena bakal menjadi isteri pada 15/11/13 ni. Doakan majlis ena berjalan lancar ye ~ Kami memilih rona putih krim untuk pernikahan sebab putih itu suci :)

***XOXO***

PHOTOSHOOT DI LOKASI JOHOR | KOTA ISKANDAR

Assalamualaikum... (^_^)v

Sebelum ni ena ada share antara lokasi best DISINI 
So ena nak share lagi tempat [Kota Iskandar, Nusajaya] Kalau dari Pontian dalam 1jam je.
Lokasi ni, memang menjadi pilihan ramai photographer untuk shoot Bride & Groom. Masa ni saja suka2 shoot sebab teman bakal adik ipar shoot :)
Lepas ni giliran kami pulak. InsyaALLAH.












Tahniah kepada pasangan d(^_^)b