Di mana nak dapatkan Belon Polkadot?

Assalamualaikum ~~
Kali ni ena nak update dekat mana korang boleh dapatkan belon polkadot beli secara online... Harga belon ni RM1/pcs. Ada macam2 jenis belon. Belon jenis POLKADOT, SMILE, LOVE SHAPE dan banyak lagi.. Harga adalah berpatutan.


Bagi B2B boleh gunakan belon ni untuk pre-wedding or post wedding nanti :) Tak banyak modal nak guna kan. Then takde lah masa korang posing tu nampak kosong je takde pegang pape.


My Pre-Wedding Photoshoot will UPDATE later :)

^
|
|
|
KLIK

5 Chantiq Manis:

nuyui a.k.a miss YUI said...

eh2 comel gitu ada dot2.

nanakimie said...

wah,menarik2,tq share:)

ros_reeza said...

Selamat petang.. salam kenal.. ros singgah sini dan follow :)

Hana Syed said...

masuk blog ni cam nak kawin balik..heheh

Syuri Studio said...

Assalamu'alaikum, rencana yang bagus. salam perkenalan, sila berkunjung ke blog udah ATAU langsung Mulai ke https://play.google.com/store/apps/details?id=air.PuzzleBarbie dan
https://play.google.com/store/apps/details?id=air.KumpulanDongeng, Ada dongeng anak indonesia Masjid dan teka-teki UNTUK mendidik dan mengasah Kecerdikan anak, barangkali You mempunyai anak. adik, keponakan Yang Masih Kecil, sila mencoba PERCUMA, semoga bermanfaat, terima kasih.