ツ Teman Tapi Mesra

Review | Cozuma Lipstick | Berry Me & Romance Pink

Assalamualaikum..

Ena bukanla sejenis yang suka pakai lipstik secara jujurnya.. sebab kebiasaannya tak kekal lama ataupun bibir ena mula kering. 

Tapi sejak gunakan 'Cozuma Lipstik' selama 4 bulan ni sumpah jatuh cinta taw. Warna memang banyak pilihan. So ena review 2 warna dulu ok. 

Korang mesti nak pakai lipstik yang boleh kelihatan cantik tapi dalam masa sama mengekalkan kelembapan.  Harga berpatutan hanya RM44 sahaja.


Antara kelebihannya adalah :


Untuk kelihatan lebih menawan @ menggoda, boleh cuba 'Berry Me'. Warna ni macam merah hati..


Mula2 pakai memang pekat tapi kalau tak suka boleh touch sedikit sahaja seperti gambar di atas ini. Tak perlu makeup tebal dah cukup naikkan seri wajah.


Kalau untuk santai2 ataupun setakat nak pergi supermarket ena cadangkan pakai warna 'Romance Pink' sebab warna ni lembut sangat. 

Tak terlalu menonjol @ menyerlah. Just natural look. 

Kalau tak makeup pon pakai lipstik ni dah nampak berseri taw. Memang jadi favourite!


Untuk ketahui lebih lanjut boleh layari FB

Admin : Puan Azizah a.k.a Mak Jijah

Pelbagai warna yang menjadi pilihan. Memang rambang mata.


7 Chantiq Manis:

Wan Syahida said...

Lembut je warna-warnanya..

nadhie wueen said...

Ouh. Memang cantik-cantik warna lipstick ni. Suka je tengok :)

Cik Kumbang said...

Pandora Red & Berry Me cantik :)

Maria Firdz said...

Menarik warna2 nya...

Mrs. A said...

Menarik warna-warnanya.
Wah! ada kolagen

Fatin Diana said...

alaaa macam lawa jeeeeee. cantik la warna lipstick ni

Salina Johari said...

Warghh..bestla..suka color yg tak berapa nak pekat..tq tau bg tips kat dlm ni..