ツ Teman Tapi Mesra

Cara Menghilangkan Keputihan

Assalamualaikum Reader :)

Sejujurnya ena baru tahu tentang keberkesanan dengan memakan yogurt ni.

Tapi ingat yogurt asli.. bukan yang manis2 tu..

Yogurt ni ena tahu dari page FB Info Ibu Hamil.

Rupanya ramai ibu2 yang akui yogurt asli dapat menghilangkan keputihan.

Malah doktor di Klinik Kesihatan pon sarankan makan yogurt asli ni.

Sangat bagus untuk membunuh bakteria jahat.


Natural Set Yogurt Nestle

Baru beli harini di pasaraya harga dalam RM6.10 untuk 470g.

Rasanya??? Erkkk.. bagi ena memang tak berapa sedaplah sebab tawar dan masam. Tapi maybe korang suka kot.

So siapa yang ada masalah yang sama, boleh cuba makan ni.

Ada sesetengah komen yang ena baca, mereka sapu di bahagian sulit sebelum tidur dan cuci pada esok pagi..huhu.. Its up to you kalau nak try.

Selamat Mencuba !

10 Chantiq Manis:

sya mimie said...

Tahun lepas masa pregnt kawan yang sama pregnant dia amalkan. Katanya okay.
Tapi kita x try pun even ada keputihan juga masa tu.

Nik Khazami Nik aziz said...

ala, tak suka makan yogurt

raihanah said...

tak suka pulak yogurt plain

Azura Aziz said...

Salam kenal dari Qekra.
Tq singgah dan komen di blog.

Wah good info ni. tak tau pulak yogurt boleh hilangkan keputihan.

mamapp said...

Tq for info. Nak try la nnti

Azhafizah Md Nor said...

yogurt sedap!

nadhie wueen said...

pernah nampak dekat kedai. tpi nak beli tu sunggu lah berfikir banyak kali kerana rasa dia ;D

Ana Suhana said...

Baru tau pasal ni. Boleh cuba mkm yogurt plain pula lps ni.

eazaq .... said...

saya tak pernah makan yogurt. huhu

Siti Nurzafirah said...

First time tau pasal ni.. bolehlah cuba nanti