ツ Teman Tapi Mesra

Dapat beli barang dengan harga RM1 sahaja | Shopee birthday Redemption | Shopee Malaysia

Assalamualaikum Reader ;-)

Ena rasa ramai dah kot yang guna kod ni sebab dah viral. Tapi kalau belum tahu jom ena share bagaimana nak dapatkan 5 jenis barangan terpilih ni dengan harga RM1 (pilih 1 barang) sahaja.

PROMOSI RM1 HANYA UTK PEMBACA SIAKAPKELI SAHAJA!

Haaaa.. siapa yang follow SIAKAPKELI memang bertuah lah.



Kod ini hanya boleh digunakan kepada pengguna baru dan pertama kali Shopee!

5 produk terpilih :

Milo Activ-Go Chocolate Malt Powder (200g)
Nescafe Blend & Brew Original 10 sticks (200g)
Nivea Cherry Shine Lip Blm (4.8g)
L'Oreal Paris Elseve Keratin Hair Shampoo (70ml)
Nestle Honey Stars Cereal (150g)


Cara nak dapatkan harga RM1 :

Muat turun app Shopee di Google Store atau Play Store.
Cari item bernama ‘Shopee Birthday Redemption’ kat app.
Pilih produk di atas dan gunakan kod " 1SIAKAP "


Promosi eksklusif ni hanya utk 200 pengguna baru Shopee saja.

Ena ingat ena dah lambat pasal dah 2hari..tapi bila test dapat juga akhirnya.. Hehe.. Rezeki.



Bukti ena dapat.. Ena tebus 3 item, Milo, Nescafe and syampoo.. 

Tapi guna 3 user akaun berbeza taw. Kod hanya boleh guna sekali.


Untuk pengguna lama juga berpeluang dapat pelbagai promosi menarik dengan klik di bawah.


Sumber : SIAKAPKELI

8 Chantiq Manis:

Normi Nieza said...

wah..bestnya..:)

Shafyqah Azry said...

ala kita dah berratus kali beli takbolehlah nak redeem haha

mamapp said...

Berbaloi sungguh lah. Singgit je tu

mamapp said...

Biar betul? Singgit je? Wow bestnya

Cik Puan Ena said...

Btol mama.ena buat 4akaun.hehe..barang dah smpai..best2.. total 4rgt je..

Cik Puan Ena said...

Xpe ada shocking sale..✌

Cik Puan Ena said...

Mmg best..berbaloi2.. barang expired pon lmbat..mula2 takut juga sbb murah kn..

AziRahmanDotCom said...

berbaloi sangat pada 1st timer user shopee ni...singgit je sapa nak bagi kan?