ツ Teman Tapi Mesra

Keputusan Giveaway Dhia Sumayyah

Assalamualaikum :)

Alhamdulillah berakhir sudah contest anak bersama Anugerah.. hope dapat masuk final nanti.

Di bawah ni merupakan keputusan likes. Tapi result akan diumumkan pada 29/12/2017.

So tak pasti lagi dapat pergi ke final ke tidak..
Setakat ni sumayyah ranking kedua tertinggi.

Masa shoot ni sumayyah takde mood sebab nak tidur 😂. Ibu redhalah muncung panjang.

Maaf sangat2 tak sempat nak jejak blog korang sebab ena demam on off 2 minggu. Nanti ena blogwalking ye :)

Disebabkan kurang mendapat sambutan + ena pon tak sempat nak promosi sebab demam teruk, jadi ena dengan riang hati nak hadiahkan something kepada korang yang join.

Hadiahnya adalah tersenarai di dalam BLOGLIST JANUARI 2018.  

Jangan kecewa tak dapat hadiah disertakan ( GA dikira batal atas sebab tak cukup kuota yang dijanjikan )

So tahniah ye. Terima kasih tak terhingga sebab sudi like gambar dan share.

Sumayyah bagi ❤🌹❤🌹❤🌹❤🌹 kat korang..



BLOGLIST JANUARI 2018

10 Chantiq Manis:

Mrs Pip said...

Congrats pemenang..
And al, the best buat Sumayyah...

Cuya said...

thank you ^^

Cik Tie said...

Alhamdulillah tersenarai juga dalam bloglist Januari 2018. All the best tuk Sumayyah. Harap-harap boleh masuk la

Hani Fadhlina Abdul Rahman said...

Alhamdulillah masuk bloglist tahun depan... Semoga berjaya...

Raydah said...

Alhamdulillah. thnk you so much akak. in shaa Allah semoga dipermudahkan semua urusan lain.

congrates everybody

galaksi viral said...

Syukur alhamdullilah. Terima kasih kak Ena kerana menyenaraikan blog GV sebagai salah satu bloglist Januari 2018 kak. GV hargai sangat. :D. Semoga kak Ena sekeluarga sentiasa murah rezeki dan dipermudahkan segala urusan di dunia dan akhirat. InsyaAllah. Aamin. Terima kasih sekali lagi kak Ena. :D. Tahniah juga kepada semua pemenang. :D

Cik Puan Ena said...

Tq alls very supportive. InsyaAllah harap sumayyah ada rezeki menang.. Aamminn.

Salatul Zarida said...

Alhamdulillah... Good luck to Sumayyah semoga beroleh kejayaan.
Terima kasih, blog kita dapat masuk bloglist. Yeayy

Aideal Fitri said...

Yeah.Dapat masuk bloglist.TQ2 :)

Shafyqah Azry said...

tahniah kepada yang dapat masuk bloglist ;)