ツ Teman Tapi Mesra

Hadiah kenangan inspirasi dari Printcious Gift


Kali ni teruja nak cerita barang yang ena pilih sangat cantik okey ;)

Mula-mula tu plan nak beli baju couple tapi suami taknak pulak sebab dia kata cuba buat baju Kelab Kereta kami sebab kami pula tengah buat promosi sempena pelancaran apps terbaru Myperoduaclub.

Dia cakap rugilah tak design kan.haha okey lah.. Nampak tak semua barang dia. Hehe tak kisahlah janji puas hati ada muka sendiri kat baju suami.... gitu... "siap cakap kat dia tak malu ke pakai gambar wife kat baju ??" hahaha...

Untuk tahu cara nak membuat tempahan boleh cek DISINI


CUSTOM DESIGN - TSHIRT 



Berbunga hati tengok muka sendiri.  haha.. memang cantik warna sama dan tak crack. Kalau ambil saiz biar sama jangan pergi tambah saiz sebab baju nya cutting besar taw. So kalau pakai S terus je ambil S. jangan fikir cutting kecik kot. Ni ibarat saiz S tapi dapat macam nak sama saiz M. 

Ena pernah tempah di satu tempat tapi bila dapat gambar pecah, then blur plak tu. Rugi taw modal besar buat baju kelab banyak-banyak tapi hasil tak sama.

Gambaran design sebelum siap  di dalam sistem Printcious.


Cantik sangat. Memang real color ! 100% cotton material - 160gsm


CUSTOM DESIGN - COASTER 


Coaster ni untuk alas gelas tapi idea suami taknak pon buat alas gelas. Hehe.. dia nak frame kan..
Material Fabrik & getah lembut. memang lembut boleh lipat-lipat.



Thickness 3MM. So tak terlalu nipis pon. Rasa padat dan kenyal.

Bersaiz 9.7cm x 9.7cm


Gambar real seperti yang diletakkan pada asal tempahan. Halah..halahhh.. cantiklahh.. memang kreatif lah suamiku cakap buat ni pastu frame. hehe...

Okey lepasni shopping apa ye :) Of course ena repeat order, kali ni nak barang lain pula..

Last but Not Least :)

5 Chantiq Manis:

Eddie Fadzwan said...

Alhamdulillah, inilah namanya rezeki.... kesempatan ini, perkhidmatan cetakan printcious mmg pilihan yang tepat! So, 1st batch ni didahukukan kepada Komuniti Kelab Kereta MYPeroduaclub. Kebetulan, tgh melancarkan aplikasi MYPeroduaclub2U Mobile, kita try cetak TShirt. Mmg awesome! I Like bebeh.... NEXT batch, it up to u tinynasweet..... hahaha

Sis Lin said...

Kita belum claim buat lagi ni hehehehe lupe pun adaaaa

Mas Zull said...

assalamualaikum ena...wah ! bestnya ...cantik la...

Okcheori Roseline said...

The T-shirt very simple, and cute..
Would you like to follow each other? If the answer is yes, please follow me on my blog & I'll follow you back.

http://www.okcheori.com

Siti Yang Menaip said...

best sebab boleh custom made ikut yang kita suka =D