ツ Teman Tapi Mesra

Antioxidant Serum by Sanny & Joleen Lifestyle

Siapa nak kulit sentiasa muda remaja daripada usia????
.
.
.
ANTIOXIDANT SERUM PROTECT & REPAIR YOUR SKIN

Haaa... best tak bila tahu ?? Nak tahu apa lagi best ??
.
.
.
USE FOR FACE & BODY

Jarang kan dengar serum boleh digunakan untuk muka dan badan sekali. Part ni ena suka sebab boleh jaga 2 in 1. Jika ada masalah "stretch marks" pada badan, serum ini boleh membantu merawat dengan tindakan PROTECT &  REPAIR tu..


KANDUNGAN UTAMA

Serum ini mengandungi Vitamin E Tocotrienol yang kuat untuk memastikan kulit bahagian kering akan menjadi lebih lembut, licin dan tahan dari kesan berbahaya oleh faktor luaran.

Dan kelebihan serum ini anti pencemaran berteknologi tinggi dan bahan anti radiasi seperti ECM-Protect.  Patutlah bila sapu pada kulit sejuk saje. takde rasa alahan or ruam pada kulit. Yang penting tidak berminyak.


KEBAIKAN YANG ADA DI DALAM ANTIOXIDANT SERUM

⭐⭐ Merawat garis halus ⭐⭐
⭐⭐ Memperbaiki struktur kulit ⭐⭐
⭐⭐ Mencerahkan kulit dengan sekata ⭐⭐
⭐⭐ Mengurangkan masalah sunburn ⭐⭐



Price RM49 (10ml) & RM97 (30ml)


SELAMAT DIGUNAKAN??

Dermatologist Tested
GMP Certified
No SLS, Paraben
No synthetic Fragrance
.
.
REVIEW

✻✻ Ena suka sangat teksturnya yang pekat tetapi lembut pada kulit. ✻✻
✻✻ Bau natural dan sejuk pada kulit. ✻✻
✻✻ Cepat melembabkan kulit yang kering. ✻✻
✻✻ Jerawat cepat kecut dan mengurangkan penampilan parut. ✻✻
.
.
Untuk maklumat lanjut more review & pembelian :


15 Chantiq Manis:

saidila said...

sekarang pemakain serum kat muka boleh kata agak penting jugak kan , lagi2 lepas dah masuk usia 40...nanti nak cuba jugaklah ...harap makin berserilah kulit lepas ni

Cik Nor said...

halah..halah..xblh jadi ni..kna guna jgk ni..xkan ena jer cantik..cik nor nak cantik jgk..:)

Mangga Harumanis Perlis said...

Sy boleh guna ke

budakbandunglaici said...

amboi tu rahsia kekal cantik ye. BBL pun tiap malam sebelum tidur mesti sapu serum kat muka. baru bangun pagi rasa fresh sikit.

Zharif Azis said...

Nampak bagus lah serum antioxidant nie. Kebetulan mmg tengah cari serum yg membantu merawat kulit wajah dan sekaligus mengatasi masalah kulit kering. Nanti nak cuba lah serum dorg nie

ajumohit said...

kita orang perempuan memang kene jaga kecantikan, sekarang ni umur dah almost 40 bab nak cantik ni diutamakan. Penting untuk kita guna produk yang selamat untuk kulit, sure kulit gebu gebas cantik berseri

Nadia Johari said...

dah usia semakin meningkat ni mmg kene jaga diri..jaga muka nak kekal cantik..memng elok pakai serum sebab dia meresap terus ke dalam kulit

Tengkubutang said...

Yang penting takde SLS, takde paraben sebab tu rasa selamat je nak guna.. TB pun suka produk yang organik ni

Mimie said...

Saya dah pakai serum ji memang best. Tengah konsisten pakai nak hilangkan parut jerawat kesan drp breakout

Cik Puan Ena said...

Lelaki perempuan semua boleh guna.

AyuArjuna BiGoshh said...

bila tengok ramuan kita tak rasa was-was nak guna. Memang penting guna guna serum terutama bagi mereka yang sedang meningkat usianya. ni bagi memastikan kulit kita sentiasa terjaga dan awet muda

Fiza Aizzawa said...

Fiza pun pakai dah serum nie.. mmg best.. tak melekit lps tu mmg rasa lembut je muka

myfancyblog said...

Produk ni memang bagus kak pun guna jgk kulit muka kita lembab jer

Sunshine Kelly said...

This brand is new to me, the bottle is quite impressive and will check out the products soon.

Mimin Adam said...

baru first time dengar brand ni . heee