Dapat panggilan interview SPA lagi - PEN. PEGAWAI PENDAFTARAN KP27

Alhamdulillah, ena baru lepas pergi interview jumaat lalu 31/5/2013 dan semalam dapat lagi email dari pihak SPA untuk jawatan PENOLONG PEGAWAI PENDAFTARAN KP27 pada bulan nie..

KLIK GAMBAR UNTUK ZOOM


Dapatkan statistik untuk jawatan nie


See!! Kekosongan adalah terhad. Adalah sangat mencabar untuk mendapatkan jawatan nie.. Hanya 10 hari di ambil untuk interview nie..

Tips adalah sama je macam entri ena sebelum nie. Tekan KLIK

**Ena akan balas kunjungan korang semua tapi lambat sikit ye... Bagi ena setlekan proposal dulu :-)



3 Chantiq Manis:

hayati abdullah said...

wish good luck ya... jgn fikirkan sangat kuota dia nak berapa...yang pnting buat yg trbaik :), sya pun dpt tpi xprgi dah

Mya Amyra said...

Goodluck ;)

Biasa jee... said...

salam..erna..saya atiqah..pun dpt gak interview ni..share boleh?sy interview 25 june 2013..nervous..