My First Header - Tinynasweet Blogspot

Syukur, Alhamdulillah.... Finally dah ada header sendiri ~


Sebelum ni ada, tapi kali ni ena pakai gambar sendiri. Terima kasih En.Tunang sebab tolong editkan untuk my header blog :D
.
.
.
.
p/s : kepada seantero blogger di dunia ini, ena nak Sharing sumthing yang Caring ~
.
.
.
.
Untuk convert gambar korang kepada cartoons, boleh la terjah sini ye.... Tak perlu download, Buat secara online je.... [ thecartoonist ]

Tak kisah lah bagi korang lawa ke tidak yang penting ena suuuukaaaaaaaaa. Puas hati edit sama-sama :D

15 Chantiq Manis:

Fais-SKA said...

mmg cantik header tu =) pandai tunang buatkan..

eddyß♥γz86® said...

TQ ~

Azhafizah Md Nor said...

cantik!

dilaella Ella said...

cantik header tu :)

Qeela Aini said...

Niceeee :)

Atien Zz said...

Cntik..nk try la tp senang ke

Ki To said...

Sangat-sangat menarik hehehe

eddyß♥γz86® said...

Indah ciptaanNYA........... ;)

Anne Nurain said...

cantik la header tu.. pink lg tuh.. hihi.. follow cni balik ye.. :D

Zaza said...

sweet header :)

Mizz Aiza (Dunia Kecil) said...

comel header..

Syarafi[skyforce331] said...

comellll...folow blog ni :)

Mieza Suhaini said...

membalas kunjungan. wah meriah je headr dia kan:)

Nurul Farahizzati said...

wah.. nak try la.. thanks for the link :)

sha (chirp chirp) said...

cantikk! :)