Song Ji Hyo Part I

Assalamualaikum w.b.t~

Entri kali ni nak feel vogue & gojes gitu kan sebab nak sajikan gambar SONG JI HYO yang cantik awet muda ni.. yelah usia dia dah 32 tahun tapi tetap cantik dan manis.. Kagum dengan kecantikan yang dia miliki. Bertambah minat sejak tengok Running Man tu kan... Takde nak control ayu depan kamera.. Nampak je ayu tapi lasak juga rupanya Ji Hyo ni. Entri ni menampakkan sisi kecantikan raut wajah Ji Hyo. Dia tak perlu tampil seksi untuk nampak cantik.. ikutkan banyak lagi gambar comel & hot dia tapi sudah ditapis.hehe.. Jangan marah ye..
















Sumber : Yesse Fall 2013

3 Chantiq Manis:

Eddie Fadzwan Boy said...

Ji hyo mmg natural beuty ofe make up kot? Sangat comel ini budak... Jap lagi ada running man, jom tengok! Sarangheo...

Razi ten said...

I may watch Runningman because of her xD

FairuzAqilah said...

ji hyo ni memang comel kan! sukaaa sangat kat dia.. hehe :)