ツ Teman Tapi Mesra

Review | Cozuma Lipstick | Nude Pink

Assalamualaikum Reader :)


Seriously suka sangat koleksi hot sales color ni iaitu "Nude Pink".

Highly recommended color ni sebab tak berapa merah dan tak berapa Dusty pink sangat.

Sebabtu hot sales, memang cantik color ni. Bagi 5/5 Bintang!

Untuk lihat koleksi sebelum ni, boleh klik Disini

Tq reading the simple reviews :)

18 Chantiq Manis:

Salina Johari said...

Ok jugak color ni....nampak more natural..nak try jugakla..

Hasif Hamsyari said...

Suka warna macam ni. Simple n more natural untuk gadis. Btw u look good dgn color tu lah. 😃

Syafiera Yamin said...

nampak cantik warna ni, sweet je kale nyee

Cerita Huda said...

cantik warna lipstick ni, just nice jer. rasa nak try beli satu juga la

Nadia Johari said...

Yup..cntik..sesuai ngn awak

Ezna Ahmad Khalili said...

Warna ni ok lah tak la striking nau. Just nice....

Afizah Abd Rahman said...

Brand baru ke. Sebab tak pernah dengar. Cantik kaler lipstick ni.

Wai Yee aka Rane said...

lovely lipstick. look good on you

Ana Suhana said...

Sesuai dgt dengan kulit ena. Kalau ana mcm tak berapa sesuai sebab kulit gelap kan.

dboystudio said...

suka warna dia yang nampak natural sahaja.

Nona Qiyah said...

Woww, ini nude pink ker? Lahh, ingatkan pink je....sebelum ni beli, mcm x pernah jumpa nude pinkkk~ nude ado la..huahuaaa~ x selalu tgk colour lipstick lah ni~

Shafyqah Azry said...

warna ni sesuai dengan kulit akak, kalau sha pakai mesti pelik haha

tenku butang said...

cantik warna Nude Pink ni.. nampak lembut je sis pakai..

galaksi viral said...

Sesuai ngan akak lipstik tu.Naik seri giteww. hihi. :)

Betty Liew said...

The lipstick looks good on you. Not too red or pink.

Coretan Masa said...

wah cantik color tu... ur skin nampak smooth n bersih... ada apa2 petua ke?

http://coretanmasalapangku3.blogspot.my/2017/12/masalah-sejagat-belajar-masak.html

Cik Puan Ena said...

Nanti ena share :)

Cik Puan Ena said...

Ye sis..new color.. mmg cantik sgt.