ツ Teman Tapi Mesra

Micrite 3D All Use Skin Serum by Swissvita

Siapa tak suka kulit nampak muda dari usia kan??? 
Nak tahu tak apa rahsia nak kekal muda??? 
Rahsianya.. kekalkan kelembapan kulit.

Ya... tak guna lah pakai pencuci semata-mata tetapi perkara asas tak lengkap.
BFF kepada kulit mesti ada PENCUCI + PELEMBAB. Dapat sesuatu???  

Mungkin ada yang tidak ambil kesah ketika muda. Haaa..tapi tunggu lah usia meningkat. Rasa-rasa menyesal tak mencegah dari awal. Honestly ena sangat mementingkan kelembapan kulit lagi-lagi ena ni 30 siri... Jadi memang ambil kesah. Penat mane pon uruskan semua kerja hakiki dan urusan rumah, sebelum tidur pasti akan manjakan kulit taw ! Takde alasan untuk cantik. 

Jadi.. Untuk orang yang tak suka pakai terlalu banyak skincare ni, ada satu produk yang sangat sesuai keluaran Swissvita. Serum lebih cepat meresap ke kulit lapisan dalam berbanding pelembab. Jadi, kalau nak kesan yang lebih baik, must have serum :)


UNBOXING MAGIC BOX !!!

Loving taw kotak dia pinkish gituuu.. Terasa muda lepas baca notes :)



MICRITE 3D ALL USE SKIN SERUM


Sesuai untuk semua jenis kulit termasuk wanita hamil dan kulit sensitif, kulit kusam, liang pori besar serta muncul tanda penuaan. 

Bila kulit kita kurang kelembapan, maka kedutan sangat mudah naik taw. Please lah jangan kedekut untuk reward muka sendiri. 


♥♥ Serum ini tekstur ringan dan tidak berminyak sangat efektif untuk ♥♥

⭐⭐ Melicinkan kulit ⭐⭐
⭐⭐ Kurangkan kedutan ⭐⭐
⭐⭐ Kurangkan garis halus ⭐⭐
⭐⭐ Memperbaiki liang pori ⭐⭐
⭐⭐ Mencerahkan kulit yang kusam ⭐⭐
⭐⭐ Melembapkan dan menghidratkan kulit ⭐⭐

Cara Penggunaan:

1. Gunakan selepas pencuci dan toner
2. Picit serum ke jari mengikut kuantiti yang diperlukan.
3. Sapu rata ke seluruh muka sehingga ia meresap ke kulit.
4. Gunakan 2kali untuk setiap hari.


Untuk mendapatkan produk Swissvita boleh layari laman web berikut:

Website : www.allyoung.my

Facebook : allyoungmalaysia

Instagram : allyoung_my


4 Chantiq Manis:

Siti Rohaida Yusof said...

bestnya ada serum yang hebat macam ni..rasa nak try pulak

Sis Lin said...

Macam baru dengar ini serum ...kalau baca macam bagus...nanti ada rezeki boleh cuba gak ni...

ejulz said...

terbaek produk ni :)

KakNa Journey said...

wah, nampak menaraik ni.