ツ Teman Tapi Mesra

Garlic Balm Gajah Baring BALSAMO edaran ARS Pure Solution

NAFAS SELESA DENGAN GARLIC BALM GAJAH BARING BALSAMO

Ena akui walaupun Sumayyah dah nak masuk 4 tahun tapi dari dia lahir sampai sekarang ena pastikan dia pakai balm selepas mandi. Sebabtu dia susah nak dapat batuk dan selsema.

Kalau kena batuk kebiasaannya tak lama dalam 3 hari. Paling mudah kena kalau dia dekat dengan kucing je. huhu Ikut ayah sama-sama sensitif dengan bulu kucing. So memang tak boleh nak bela kucing.

Kalau dulu masa dia baby ena buat manual kunyit hidup tu gesek dekat lesung lepastu sapu kat batang hidung. memang mujarab tapi tak best tu tangan bewarna kunyit. Plus tak praktikal kalau travel kan. So alternatif mudah gunakan balm.


KENAPA GARLIC BALM GAJAH BARING BALSAMO MEMUDAHKAN CARA??

1. Produk istimewa untuk urutan kasih sayang seisi keluarga. So jimat kan boleh pakai untuk semua peringkat umur kerana selamat digunakan dan bebas bahan kimia dan essential oil.

2. Selain melembabkan kulit yang kering, ia boleh digunakan setiap kali selepas mandi pagi dan malam untuk memberi keselesaan nafas dan tidur jadi lebih berkualiti. 

3. Bermanfaat ketika musim tak menentu.
Selesa ke tidur dalam keadaan hidung tersumbat??? Kebetulan ena akan balik raya ke kampung mak tahun ni memang sejuk beku tidur malam.huhu. Tak perlu pakai kipas taw malam. Kampung ena ni memang siang panas gila tapi malam sejuk beku. Jadi mudah lah nak bawa travel garlic balm ni. 

4. Memudahkan ibu-ibu moden menggunakan terutama yang sibuk bekerja.
Yang ni ena setuju sebab tak perlu nak sediakan minyak bawang putih. Buka penutup je dah boleh bau sebenar bawang putih ni.

5. Balm adalah bentuk solid dan risiko tertumpah adalah zero. Tak perlu risau kalau travel dikhuatiri tertumpah dalam beg.


BAHAN YANG DIGUNAKAN

1. EKSTRAK VIRGIN OLIVE OIL
Membantu melembabkan dan mengurangkan keradangan yang terjadi pada kulit

2. SUNFLOWER OIL & VITAMIN E
Membantu memelihara lapisan kulit daripada pencemaran & kekurangan lembapan bahan

3. BEESWAX 
Memiliki sifat antiinflamasi, antibakteria dan antivirus sehingga dapat dimanfaatkan untuk membantu masalah iritasi kulit ringan.

4. GARLIC
Tumbuhan istimewa yang banyak manfaat membantu memberi "NAFAS SELESA" keluarga


CARA GUNA

Sapu pada bahagian yang diperlukan dan urutkan perlahan-lahan secara bulatan. 


Nampak tak sumayyah excited dapat freegift comel.

Normal price 30g : RM45 SM, Rm50 SS

Now PROMOSI RM29.90 sahaja tidak termasuk postage.

Freegift Termometer early bird !


Favourite sumayyah kartun katak :)


Untuk keterangan lanjut boleh layari laman sesawang berikut :-


11 Chantiq Manis:

Ika.S said...

Menarik. Nanti nak cuba la hee ;) Thanks sebab review.

Ika datang singgah sini.
https://ikashoid.blogspot.com/2019/06/book-review-niqab-by-shield-sahran.html

KakNa Journey said...

wah, nampak menarik ni. boleh lah cuba. :)

Nadratul Syazwana said...

Dah lama tak beli balm balm macamni. Kalau pakai time selesema ni terus lega. Comelnya free gift thermometer katak tu :D

Mouse Mommy Treats said...

Garlic balm ni berunsur natural, sesuai untuk semua orang ni. Terima kasih atas pengongsian.

miedaJaz said...

selalu dengar gajah duduk..nie gajah baring pulak...tengok review ina macam best jer..nanti nak beli gak satu ..tapi skrg tak bole beli banyak balm gamat langkawi kt umah tak habis2 lagi :)

ajumohit said...

kat rumah akak banyak balm macam ni sebab husband jenis resdung tahap maksima :). bolehla cuba balm ni, ada freegift lagi:)

Izaramli said...

Menarik ni. Iza tak pernah cuba ni lagi untuk anak. Maybe boleh try cari nanti. Kalau tetiba anak tak selesa boleh la sapu ni.

saidila said...

nak cuba jugaklah , kadang guna blam lai best dari guna minyak sebab balm takder isu tumpah atau apa....nak sajes kepada anak buah jugak untuk dia guna pada anaknya

Seindah senyuman said...

Bagus ni. Nak cuba untuk baby boy mama dan kakak fatma la nanti.

Tekkaus said...

I have heard about this brand. I am sure it is very effective in helping us to breathe better. :)

Ciktie said...

Dah cuba dah dekat anak buah. Sapu juga lepas dia mandi. Suka je dia